Ndërron jetë zyrtarja e Gjykatës Themelore në Mitrovicë – Dega në Skenderaj

Ndërron jetë zyrtarja e Gjykatës Themelore në Mitrovicë – Dega në Skenderaj

15.02.1961 – 31.10.2023

E nderuara familje Loshi
Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj znj. Dashurije Loshi.
Nënkryetari i Gjykatës Themelore Mitrovicë, Bekim Veliqi dhe Gjyqtari Mbikeqyres në Degen Skenderaj Avdullah Mecinaj dhe i gjithë stafi i Gjykatës Themelore Mitrovicë së bashku me Degë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.
Znj. Dashurije Loshi, do të mbahet mend për profesionalizmin, korrektësinë dhe urtësinë. Do ta kujtojmë përherë me dinjitet për kontributin që ka dhënë si Zyrtare pranë Gjykatës Themelore në Mitrovicë- Dega Skenderaj
U prehsh në paqe!
Me respekt,
Nënkryetari i Gjykatës Themelore Mitrovicë
Bekim Veliqi