Gjykata Themelore Mitrovicë

Orari i Seancave

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
08:30 K.br.575/20 222 Лидија Вучуровић Caktuar
10:00 PM.14/19 21 ГОРДАНА ВИРИЈЕВИЋ Caktuar
10:00 PM.14/19 21 ГОРДАНА ВИРИЈЕВИЋ Ri-Caktuar

NO Sessions!

NO Sessions!

NO Sessions!

NO Sessions!

ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Mitrovicë
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Mitrovicë dhe degët e saj
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj
Kërkesa për Lëshimin e Çertifikatave
Plotësoni kërkesën online