TELEGRAM NGUSHËLLIMI

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

E nderuara familje Lushta, Të nderuar kolegë/e, Gjyakata Themelore në Mitrovicë, me dhimbje e pikëllim të thellë pranoi lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe kolegut tonë, Referentit të Ekzekutimeve pranë Gjykatës Themelore në Mitrovicë, z.Naser Lushta.Kryetari i Gjykatës Themelore në Mitrovicë z.Nikola Kabašić në emër të Gjykatës, ju shpreh ngushëllimet e sinqerta…

E nderuara familje Lushta,


Të nderuar kolegë/e,


Gjyakata Themelore në Mitrovicë, me dhimbje e pikëllim të thellë pranoi lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe kolegut tonë, Referentit të Ekzekutimeve pranë Gjykatës Themelore në Mitrovicë, z.Naser Lushta.
Kryetari i Gjykatës Themelore në Mitrovicë z.Nikola Kabašić në emër të Gjykatës, ju shpreh ngushëllimet e sinqerta familjarëve, kolegëve dhe miqve për humbjen e më të dashurit të tyre.


Referenti i Ekzekutimeve Z. Lushta, do të mbahet mend për profesionalizmin, korrektësinë dhe urtësinë. Do ta kujtojmë përherë me dinjitet për kontributin që ka dhënë si referent i ekzekutimeve pranë Gjykatës Themelore në Mitrovicë.
I qoftë i lehtë dheu!
Me respekt!


Kryetari i Gjykatës Themelore në Mitrovicë,
Nikola Kabašić