Telegram Ngushëllimi

Telegram Ngushëllimi

E nderuara familje Jeftić,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe Përkthyesit në Gjykatën Themelore në Mitrovicë Dega Leposavić z. Jovica Jeftić.

Kryetarja e Gjykatës Themelore Mitrovicë , Ljiljana Stevanovic dhe i gjithë stafi i Gjykatës Themelore Mitrovicë së bashku me degë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

Përkthyesi Jovica Jeftić​, do të mbahet mend për profesionalizmin, korrektësinë dhe urtësinë. Do ta kujtojmë përherë me dinjitet për kontributin që ka dhënë si Përkthyes pranë Gjykatës Themelore në Mitrovicë.

U prehsh në paqe!

Me respekt,

Kryetarja e Gjykatës Themelore Mitrovicë
Ljiljana Stevanovic

Poštovana porodice Jeftić,

Sa dubokom tugom primili smo vest o smrti Vašeg rođaka i Prevodioca u Osnovnom sudu u Mitrovici – Ogranak u Leposaviću Gos. Jovice Jeftića.

Predsednica Osnovnog suda u Mitrovici, Ljiljana Stevanović i svo osoblje Osnovnog suda u Mitrovici, zajedno sa Ograncima, izražavaju iskreno saučešće porodici, kolegama i prijateljima.

Prevodilac Jovica Jeftić ostaće upamćen po profesionalnosti, korektnosti i smirenosti. Zauvek ćemo ga dostojno pamtiti po doprinosu koji je dao kao Prevodilac u Osnovnom sudu u Mitrovici.

Počivaj u miru!

S poštovanjem,

Predsednica Osnovnog suda u Mitrovici

Ljiljana Stevanović