Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi

E nderuara familje Aliqkaj,
I nderuar U.D. Kryetar i Degës së Gjykatës në Skenderaj , Avdullah Mecinaj,

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe rojes së sigurimit të Degës së Gjykatës në Skenderaj , z.Avdulla Aliqkaj.

Kryetari i Gjykates Themelore Mitrovicë , Nikola Kabasic dhe i gjithë stafi i Gjykates Themelore Mitrovicë së bashku me degë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

U prehsh në paqe!

Me respekt,
Kryetari i Gjykates Themelore Mitrovicë
Nikola Kabasic